“Der Vermieter spricht gut Deutsch und ist sehr nett”

Petra Stüwert - Berlin - 9 nap alapján


“A tulajdonos nagyon barátságos és segítőkész volt. Az apartman kertje nagyon szép a sok virággal. A Balaton part és a belváros is könnyen megközelíthető gyalogosan.”

Horváth Gábor - Zalaegerszeg - 2 nap alapján


“Nagyon jól éreztük magunkat annak ellenére, hogy csak 1 éjszakára tudtunk leutazni Siófokra. A vendéglátóink kedvesek és barátságosak voltak. A szoba teljesen rendben volt, a tisztaság kifogástalan. Az udvar pedig lenyűgöző. Látszik, hogy sok figyelmet fordítanak rá. A strand és a belváros gyalogszerrel könnyen megközelíthető. Remélem, a közeljövőben újra itt vendégeskedhetünk.”

Gyuris Erzsébet - Szolnok - 2 nap alapján


“A szállodatulajdonos rendkívül kedves, abszolút segítőkész volt mindenben és kellően rugalmas.”

Péter Dániel - Esztergom - 2 nap alapján


„Négy fő részére vettünk ki szobákat, amik tisztaságilag, kényelmileg tökéletesen megfeleltek. Konyha fel van szerelve, fürdőszoba tiszta volt. A tulajdonos abszolút közvetlen, kedves, barátságos, és segítőkész. Csak ajánlani tudom!”

Mészáros Richárd - Vasad - 3 nap alapján


“Rugalmas, korrekt vezetőség/ személyzet. Normális házszabályzat. Amire kellett tökéletesen megfelelt.”

Balogh Krisztián - Szentes - 3 nap alapján


“Nagyon kedves a tulajdonos, összességében mindennel meg voltunk elégedve.”

Uti Orsolya - Mágocs - 3 nap alapján


“Kellemes, nyugodt, pihenésre, kikapcsolódásra ideális környezet. Tiszta, komfortos szobák, gyönyörű kert, megfelelő ár-érték arány. Közel van a strand és a Petőfi sétány is. A személyzet rendkívül kedves, udvarias és segítőkész. Remélem, egyszer még visszatérhetünk ide több napra is.”

Váradi Nikoletta - Alsóberecki - 2 nap alapján


“Köszönjük, mi jól éreztük magunkat! A házigazda nagyon segítőkész volt mindenben. Örülünk, hogy itt lehettünk!”

Juhász Andrea - Kiskunlacháza - 4 nap alapján


“Nagyon köszönjük a szíves ellátást és a közvetlen magatartást. Az elhelyezéssel meg voltunk elégedve. Nagyon jó egészséget kívánunk a további munkájukhoz. Az üdülő környezete csodálatos, szép tiszta és teli virágokkal! Vera néni és János bá”

Kucsa János - Budapest - 15 nap alapján


“Köszönjük az ellátást, nagyon jól éreztük magunkat, semmi kifogásunk nem volt a szállással kapcsolatban, minden nagyon közel volt, a strand, a sétány. A kert gyönyörű és külön kiemelném a Chelsea címert és a klubról való beszélgetéseket Letz Henrik úrral! Még egyszer köszönünk mindent. Remélem jövőre is találkozunk!”

Lugosi Géza - Tatabánya - 2 nap alapján


„Teljesen meg voltunk elégedve a hellyel, szépen kialakított, rendezett udvar, a szoba is teljesen jó volt. A strandhoz is nagyon közel van.”

Soós Dániel - Kunfehértó - 3 nap alapján


“Nagyon kedves volt a tulajdonos és készséges, mindenben segített.”

Selmeci Zsolt - Szigetszentmiklós - 5 nap alapján


“Nagyon szép csendes környezetben töltöttünk el pár napot. A tulajdonos udvarias segítőkész. Közel van a strand a Petőfi sétány. Kikapcsolódásra ideális hely. Jól éreztük magunkat. Köszönjük!”

Lakatos Jánosné - Budapest - 3 nap alapján


“A házigazda nagyon kedves, segítőkész. Közel van a strandhoz és a sétányhoz. Ja, és van szúnyogháló az ablakon, így nem jönnek be a pókok!”

Fischer Zoltán - Budapest - 4 nap alapján


“A tulajdonos rendkívül segítőkész, a leglehetetlenebb helyzetekre is talált megoldást. Közel van strandhoz, központhoz.”

Horváth Zoltán - Budapest - 5 nap alapján


“Nagyon jól éreztük magunkat, minden szempontot figyelembe véve maximálisan elégedettek voltunk. Köszönjük szépen!”

Dobó Krisztina - Szeged - 3 nap alapján


“A tulajdonos minden tekintetben a vendégek igényeinek kielégítését helyezte szem elé, barátságos és közvetlen. A hely nagyon családias, pihenésre maximálisan alkalmas. Ajánlom azoknak, akik valóban pihenés céljából szeretnének szállást foglalni. Szintén pozitívumként említem meg, hogy minden közel van a panzióhoz.”

Kis Diána Kitti - Nagykőrös - 4 nap alapján


“Kedves személyzet, jó elhelyezkedés, kedvező ár, szép környezet (csodaszép, rendezett udvar)”

Viktória Soókyová - 4 nap alapján


“Thanks to those experiences that I got here in Hungary with my son and my husband and I together at the end of the summer.”

Sabine Steiner (Germany) - 2013-09-04