A www.balatonpanziosiofok.hu oldalán történő adatmegadással, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

A www.balatonpanziosiofok.hu honlapon található tartalom kizárólag a Balaton Panzió szellemi tulajdona. A Balaton Panzió fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése tilos a vezetőség előzetes, írásos hozzájárulása nélkül.

A www.balatonpanziosiofok.hu honlap tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, az oldalakon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető felelősséget nem vállal. A www.balatonpanziosiofok.hu portálon nyújtott ajánlások felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.

A www.balatonpanziosiofok.hu honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa jelen felhasználási feltételeket.

Üdvözlettel:
Letz Patrik
panzióvezető